Sonbahar Makyajı İçin Bilmeniz Gerekenler

Güzellik / Bakım

Sonbahar Makyajı İçin Bilmeniz Gerekenler

Sıcak yaz günlerinde maskaralarınızın erimesini ve üzerinize bulaşmasını zamanla unutabilirsiniz. Taze sonbahar makyaj fikirlerini aramak için tam zamanı!

Sonbahar Makyaj Tüyoları



1. Kalın Kaşlar İle Çıplak Gözler:

 Bazı kadınlar kalın kaşları erkeksi bulurken, bazı kadınlar ise kalın kaşları kolayca görünüme dönüştürmek için en iyi özellikleri arar. Makyaj uzmanları bakımlı kaşları yüzünüze simetrik olması gerektiğini vurguluyor. Erkeksi görünümü önlemek için, kaşlara bir fırça ve kaş jeli ile biraz kemerli bir şekil verebilirsiniz. Seyrek kaşlar için yumuşak kahverengi kalem ya da gölgeler kullanın. Bej far tonları ve bazı maskara tonları ile çıplak gözlerinizi ön planda tutun. Bununla birlikte sonbahara kesinlikle zarif ve sofistike bakacaksınız.

2. Buğulu Mor Göz Makyajı:

 Bu sonbaharda kaçırmamanız gereken başka güzellik ipucu ise mor buğulu gözler. Parlak renklerde geleneksel siyah ve kömür tonlarının aksine mor herhangi bir göz rengi ile mükemmel görünüyor ve çekici bir akşam için muhteşem görünmenizde en avantajlı renklerden biridir. Farklı ve yoğun gözler için bir kural olarak dudak makyajınızı açık tonlarda seçmenizi öneririz. Fakat kalıcı bir izlenim bırakmak istiyorsanız, dudağınıza kırmızı renk eklemek için korkmayın!

3. Lekeli Dudaklar:

 Bu sezon mat, parlak, cesur dudak renkleri ile nefes kesen dudaklarınız gerçekten ön planda olacaktır. Koyu kahverengi gözler ile bronzlaşmış bir cilt yanında allık tonlarında yakut tonlarını tercih ederek makyajınızı tamamlayabilirsiniz.

4. Pembe Ve Altın Makyaj:

 Gül tonundaki pembe ve altın, sonbahar günlerinin sıcaklığını kucaklamak için en iyi yoldur. Bu canlılık ve sezonun sıcaklığını birleştiren makyaj, yumuşak ve şıklığıyla size mevsimin sonbahar olduğunu tekrar hatırlatacak. Bakır veya bronz renk tonları bazı ciltler üzerinde çok fazla turuncu görünse de, altın tonları tüm cilt tiplerinde muhteşem görünüyor. Pembe gölgeler ile göz kapaklarınızı örtün ve üst ve alt kısımlara altın rengi eyeliner uygulayın. Ayrıca daha çarpıcı bir etki için bu, pembe ve altın tonlarının karışımı da olabilir. Altın makyajı güzel yüzünüzden kaçırmamak sonbahar en büyük trendlerinden biri olacak!

5. Dramatik Kedi Gözleri:

 Kedi gözü makyajı her mevsim için evrensel ve mükemmelken, sonbaharda özellikle daha da çarpıcı gözüküyor. Göz şeklinizi belirginleştirin ve size uygun hatların ne olduğunu ayarlayın. Kedi gözü makyajı, bu görsel göz şeklini uzatır gibi set gözlerini kapatmak için özellikle yararlıdır. Daha dramatik bir görünüm için, takma kirpik takabilir veya kalın maskara fırçaları kullanabilirsiniz. Şık kedi gözü makyajı, ofis için zamansız olsa da gece için mükemmel bir tercih olacaktır.

6. Klasik Nötrler:

 Çıplak makyajın en büyük faydalarından biri, herkesin bu minimalist makyajı tercih etmesi ve hala muhteşem görünmesi olacaktır. Çene, elmacık kemikleri ve alın için vurgulayıcı tonlar uygulayın. Rimel kullanmanın yerine kirpik kıvırıcı ile kirpiklerinizi bükün ve kaşlarınızın altına ve iç göz köşelerine pırıltılı gölgeler uygulayın. Bu tam anlamıyla gözlerinizi açar ve onların daha çekici görünmesini sağlar. Basit dudaklarınızdan vazgeçmek istemiyorsanız dudaklarınızın merkezine biraz dudak parlatıcısı uygulayın.

7. Zarif Kahverengi Tonları:

 Bu sonbaharda baştan çıkarıcı, sıcak kahverengi tonları hakkında unutmayın. Hafif kahverengi tonları neredeyse tüm ciltler için mükemmeldir. Üst göz kapağının üzerine tozlu kahverengi gölgeler uygulayın ve derin siyah eyeliner ile gözlerinize hatlar çizin. Daha çekici bir görünüm için kahverengi maskara ile birkaç kat kirpiklerinize hacim verin. Genel sıcak bir görünüm için, bronzlaştırıcı ve bakır tonlarında rujlar kullanın.




Bu haber 30.10.2014 12:09:49 tarihinde eklenmiştir.



İlgili Etiketler

makyaj
moda

Okuyucu Yorumları

Haber Gezintisi

  • Ayaklarınızdaki Koku Nasıl Önlenir?

  • Sabahları Dinç Uyanmanın Püf Noktaları

  • Konjunktivit; Nedenler, Belirtiler, Önleme Ve Tedavi

  • Şifa Kaynağı Olan Bu Meyveyi Mutlaka Tüketin

  • Uyurken Sol Tarafınızda Yatmanızın Sağlığınız Üzerinde Kesin Bir Etkisi Var mı?

  • Çin Astrolojisine Göre Ben'lerin Anlamı Nedir?

  • Muzların Sağlık Sorunlarınızı Nasıl Kolaylaştırdığını Biliyor musunuz?

  • Bu İkili Kanser Dahil Pek Çok Hastalığa İyi Gelebilir

  • Bir Diliminin Kokusu Bile Güne Zinde Başlamanıza Yardımcı!

  • Şeker hastalığı ile nadiren ilişkili olan 4 çeşit gıda!

  • Televizyon İzlemek Yerine Beş Farklı Alternatif Önerisi

  • Saç Dökülmesine Neden Olan Faktörler

  • Ağız İçi Yaralarına Doğal Tedavi Yöntemleri

  • Egzersiz Yapmadan Doğal Olarak Yağ Yakabilirsiniz!

  • Diş Fırçanız Hakkında Rahatsız Edici Gerçekler!!!

  • Bu Bitkinin Yaprağını Yaktığınızda Stres Kaybolur!

  • Tırnak Cilası Uyguladıktan 10 Saat Sonra Vücudunuzda Neler Olduğunu Öğrenin!

  • Karanfil'in Neye İyi Geldiğine Şaşıracaksınız!

Benzer Haberler