Bir Diliminin Kokusu Bile Güne Zinde Başlamanıza Yardımcı!

Bir Diliminin Kokusu Bile Güne Zinde Başlamanıza Yardımcı!

Uykusuzluk mu yaşıyorsunuz, çeşitli düşüncelerden rahatsız mısınız? Ya da sivrisinekler size rahat vermiyor mu? Çözüm basit, limon...


Uykusuzluk mu yaşıyorsunuz, çeşitli düşüncelerden rahatsız mısınız? Ya da sivrisinekler size rahat vermiyor mu? Çözüm basit, limon... Limon doğal bir antiseptiktir ve taze kokusu tam anlamıyla bir gecede sizi gençleşebilir! Ayrıca, bu narenciye, duygu durumunu artırır. Eğer ruh haliniz dalgalanmalara veya depresyona duyarlıysa, limon çok faydalıdır. Limon, sağlığımız için  birçok tıbbi özelliği içermektedir. Ayrıca yemeklere mükemmel bir tat  verir. Kalbimizin sağlığı ve saçlarımız için de iyidir. Virüsleri ve bakterileri ortadan kaldırır. Limonun taze kokusu sizi kelimenin tam anlamıyla canlandıracak doğal bir antiseptiktir!

Çünkü bu kokunun teneffüs edilmesi bazı problemleri kolaylaştırıyor.

Tek yapmanız gereken limonu kesin, ancak ayırmayın. Kesik attığınız yerlere tuz koyun. Bir tabağın içerisine koyarak odanın bir köşesine bırakın, odanın havasının değişimini hissedeceksiniz.

Oda harika kokacaktır. Kimyasallarla dolu suni hava spreylerinden daha iyi koktuğunu zaten hissedeceksiniz. Nefes almanız daha kolay olacaktır. Eğer soğuk algınlığı, astım veya alerjik rahatsızlıklar yaşıyorsanız, limon kokusu ile doldurulmuş havanın solunması sizi çok rahatlatabilir. Limon, sizi rahatlatmanın yanı sıra, sivrisinek ve diğer böcekleri de uzaklaştırır. Ayrıca mutfağınızdaki istenmeyen kötü kokulara da yardımcı olur.

 

 





Okuyucu Yorumları