Bu Bitki Horlamayı Durduruyor ve Havayı Temizliyor!

Bu Bitki Horlamayı Durduruyor ve Havayı Temizliyor!

Horlamanın nedenleri soğuk algınlığı, şişmiş mukoza, şişmiş kollar ve bacaklar, septum sapmaları veya şişmiş dil olabilir.


 

Bu Bitki Horlamayı Durduruyor ve Havayı Temizliyor!

Bu bitki, gece boyunca oksijen üretirken,  horlama problemlerine yardımcı olan bir enzim de üretir. Bu sebeple, bu bitkiyi uyuduğunuz odada bulundurmalısınız.

Horlamanın nedenleri soğuk algınlığı, şişmiş mukoza, şişmiş kollar ve bacaklar, septum sapmaları veya şişmiş dil olabilir. Uzun süreli horlama, hatta serebral ve kalp durması gibi ciddi sağlık sorunlarına neden olabilir.

Bilim insanları, horlamayı bırakmanın kolay bir yol olduğunu iddia ediyorlar ve cihaz veya ameliyatlar da yok; Çok fazla maliyeti yoktur. Uzmanlar, yatak odasındaki ananas bitkisinin horlamayı önemli ölçüde azalttığını ve iyi bir uykuyu teşvik ettiğini gösteren bir araştırma yaptı.

Ananas olarak bilinen Bromelia bitkisi çoğu bitki gibi gün boyunca değil gece oksijen üretir. Bu, hava kalitesini ve dolayısıyla uyku kalitesini geliştirir. Bromelia ayrıca, insanların horlamasını sakinleştiren bir enzim bromelain üretiyor. Bromelia çoğunlukla Hollanda'da ekilmektedir. Bitki üzerine ilk küçük ananas görmek yaklaşık iki yıl alır.

 





İlgili etiket bulunamamıştır.

Okuyucu Yorumları