Aşk adasında kameralara yakalanan hadiseli aşk.

Aşk adasında kameralara yakalanan hadiseli aşk.

Mykanos sahilinde ünlü şarkıcı ve varlığını inkar ettiği aşkı Uğur Güven baş başa tatilin çıkartırken böyle görüntülendi.


Önce hava alanında ve ardından da aşk adası olarak bilinen Mykanos sahilinde görüntülenen Hadise ve Güven çiftinin gizlediği aşk böylece gün yüzüne çıkmış oldu.

Şu aralar listelerin ilk sıralarından  düşmeyen Hadise 'Yaz Günü' adlı parçasına çektiği klip ile epey gündemi doldurmuştu. Bu yeni bomba görüntüler sonrası ise sanatçının magazin gündemi epey bir değişecek gibi görünüyor.

1985 Belçika doğumlu ünlü sanatçı Hadise bir yarışma sonucunda derece alamamasına rağmen dikkatleri üzerine çekerek müzik gündemine adını yazdırmaya  başlamıştı. Gerek şarkıları, klipleri gerekse de özel hayatı ile gündemde kalmayı başaran sanatçı şimdilerde 'Yaz Günü' adlı parçasına çektiği klip ile müzik listelerinde ilk sıralarda yer almaya devam ediyor.

Sıcak yaz günlerini Mykanos adasında geçiren Hadise, uzun süredir birlikteliğini inkar ettiği iş adamı Uğur Güven ile kameralara yakalandı. Kendisinin ve sesinin güzelliği ile bildiğimiz sanatçı huzur ve aşkın adası Mykanosta sevgilisi ile şu aralar tatilin tadını çıkartıyor. Bizde ekibimiz olarak ünlü sanatçıya sevgilisi ile birilikte mutlu bir gelecek diliyoruz.

 





Okuyucu Yorumları