2016 İlkbahar - Yaz Takı Trendleri

2016 İlkbahar - Yaz Takı Trendleri

Aksesuarlar ilk bakıldığında ufak ayrıntılar olarak durabilir. Böyle olmalarına rağmen şık görünmeniz için oldukça önemli parçalardır.


Basit bir t shirt üzerine kullacağınız şık bir aksesuar birden bire görünümünüzü değiştiştirebilir. Yeni bir tarz yaratarak dikkat çekici olabilir, farklı bir hava katabilirsiniz tarzınıza.

Son birkaç yıldır hayatımızda olan zincir aksesuarlar bu sene de moda oluyor. 2016 ilkbahar - yaz moda şovlarında dikkat çeken isimlerden birisi zincirli detaylar.

Büyük ve gösterişli bileklikler bu sezon yine trendler arasında. Üstelik taşlı ve inci detaylarla gelen modeller bu sene kollarınızı süsleyecek. 2016 ilkbahar - yaz sezonunun yeni trend bilekliği ise dirsek üstü bilezikler olacak. Sık sık karşılacağımız bu modeller iddialı olmayı sevenlerin gözdesi olacak. 

Geometrik biçimlerde gelen gösterişli küpeler bu sezona hava katacak. Ayrıca bu küpelerin yanında uzun zincirle gelen kulak deliğinizden geçirmeli küpeler bahar aylarınızı süsleyecek. Saçlarını topuz ya da at kuyruğu yaptığınızda bu birbirinden şık modelleri gösterebilirsiniz. 





Okuyucu Yorumları