Kabarık Saçlara Uygun 4 Saç Modeli
Kabarık Saçlar İçin

Kabarık Saçlara Uygun 4 Saç Modeli

Nem, kıvırcık saçların en büyük düşmanıdır. Herhangi bir kıvırcık saçın kötü görünüşünü önlemek için saç modelleri sizler için geliyor


Kıvırcık, kabarık saçlarınız kolay şekil almıyor diye üzülmeyin. Her saça uygun modeller elbette vardır. Kabarık saçlarınız için en iyi saç biçimlerini öğrenmek için okuyun.

Gevşek Örgü:

Destansı örgü modelinin gevşek görünümünü seveceksiniz. Gevşek örgünün bulunduğu tarafı bir tarafa atın. Saç spreyi ve kremlerle kalıcı olmasını sağlayın.

Kıvırcık Tutmak:

Çok gür saçlara sahipseniz iyi bir görünüm elde etmek için saçınıza  krem uygulayın ve kurularken difüzör kullanın.

Kısa Saç Bukleleri: 

En sevilen saç modelleri arasındadır. Kısa ve seksi bir görünüm elde edilir. Yapmanız gereken hacimleştirici maske uygulamak ve saçlarınızı kurumaktan bir an önce kurtarıp hafif bukleler ile şekillendirmek. Eğer kıvırcık veya dalgalı bir saça sahipseniz daha parlak görünüm yaratmak için saç maşası kullanın.

Dağınık Topuz:

Kıvırcık ve dalgalı saçlar için güvenilir bir seçim. Şekillendirici ile saçlarınızı bükün ve topuz yaparak saç tokanızla iyice sabitleyin. Bu sırada saç spreyi kullanmayı unutmayın. Eğer başınızın etrafında patlayan gevşek saçlarınız varsa hiç dokunmayın, serbest bırakın. Dağınık ve serbest bir görünüm tam ihtiyacınız olan şeydir.





Okuyucu Yorumları